Gå vidare till innehåll

Sommarrea! Spara 50% + fri frakt

  Byte och Retur

  Byte och Retur


  Vi värderar nöjda kunder och vill därför erbjuda en transparent och rättvis process för byte och retur. Var vänlig, läs igenom dessa villkor noggrant innan du returnerar en produkt.

  Tidsramar:

  Produkter måste returneras inom 14 dagar från mottagandet.

  Afbakening:

  Du har möjlighet att avbryta din senaste beställning inom 15 minuter efter att du har lagt din order genom att kontakta oss via e-post på hello@ventrona.com. Avbokning Meddelandet bör inkludera följande information:

  Ordernummer

  Personlig information

  Adres Uppgifter

  Anledning till avbokning

  Artikeln du vill avboka

  Tyvärr är det inte möjligt att avboka efter dessa 15 minuter eftersom beställningen då förbereds för leverans.

  Återbetalningar:

  Vid en framgångsrik retur, där produkten mottas i gott skick, kommer vi att bearbeta återbetalningen, inklusive eventuell ursprunglig fraktkostnad. Vi strävar efter att behandla återbetalningen inom en rimlig tidsram efter att vi har mottagit och inspekterat den returnerade produkten.

  Returer:

  Om kunden vill returnera produkten av skäl som felaktigt köp, fel storlek eller ändrad preferens, är de faktiska returfrakt kostnaderna kundens ansvar. Kontakta vår kundtjänst först för att få returformuläret.

  Kostnader:

  När du väljer att returnera en beställning är retur fraktet kostnaderna ditt ansvar. Kostnaden för att returnera en beställning är 415 SEK och ligger på ditt ansvar. Om en beställning skickas tillbaka till vårt lager utanför EU kan det tillkomma importtullar, som kan uppgå till upp till 35% av den totala beställningskostnaden. Vi kommer att förskottera dessa importtullar och de kommer att dras av från det återbetalningsbara beloppet.

  Bekräftelse:

  När du väljer att returnera något ber vi dig att så snabbt som möjligt skicka oss en bild av fraktsedeln för att undvika lossning av paketet.

  Retouradres:

  Returadressen tillhandahålls av vår kundtjänst när du registrerar returen.

  Vänligen observera alltid våra returvillkor och riktlinjer, som du hittar på denna sida. Om dessa villkor inte följs, förbehåller vi oss rätten att inte acceptera returen. Observera: retur kostnaderna bärs alltid av avsändaren.

  För frågor om returer kan du kontakta oss via chatten eller genom att skicka ett e-postmeddelande till hello@ventrona.com.

  Produktens skick:

  Produkten måste returneras i sitt ursprungliga skick, inklusive förpackningen och alla tillhörande tillbehör. Produkter som är skadade, använda eller ofullständiga kvalificerar sig tyvärr inte för retur. Se till att produkten är i samma skick som när du mottog den.

  Returansökan:

  För att begära en retur, kontakta vår kundtjänst via e-post på hello@ventrona.com. Ange ditt ordernummer och var tydlig med varför du vill returnera produkten. Vårt kundserviceteam finns här för att guida dig genom returprocessen och besvara eventuella frågor.

  Förpackning:

  En säker och hållbar förpackning är avgörande för en lyckad retur och för att undvika skador under transport. Använd gärna den ursprungliga förpackningen om den är tillgänglig. Om den ursprungliga förpackningen saknas, se till att du använder en lämplig ersättning förpackning.

  Ansvar för returer:

  Om du vill returnera produkten på grund av fel storlek är du ansvarig för returfraktet. Välj därför noga för att undvika onödiga returkostnader.

  Skadad eller ofullständig leverans:

  Om din beställning har kommit skadad eller ofullständig, tar vi ansvar för både returfraktkostnaderna och fullständig återbetalning av inköpspriset. Kontakta oss omedelbart för att rapportera problemet så att vi kan lösa det snabbt.

  Kundtjänst:

  Vår kundtjänst är alltid här för att hjälpa till med returprocessen och besvara eventuella frågor. Tveka inte att kontakta oss via e-post på hello@ventrona.com. Vi hoppas att den här omfattande informationen ger dig förtroende för att fatta beslut om att returnera ditt köp.

  Vi strävar efter att erbjuda dig en positiv shoppingupplevelse och ser fram emot dina framtida inköp hos Ventrona Sverige.

  Plantera ett träd per order

  Säker betalning

  Gratis leverans

  24/7 kundservice